17.03.2008

Den varme ringen...

Den varme ringen... Den forteller en usynlig historie. Forteller om noe som har vært. Det har vært noen her før deg. Sittet alene. Tenkt tanker. Spekulert ut ting. Fundert på ord som var sagt. Sendt en sms eller to. Trykket på. Kjent trykket lette.

Den varme ringen... Har minner om kraner som åpnes, kraner som lukkes. Knirket fra såpedispenseren. Lyden av viften som skal tørke hendene. Knitringen fra papirtørklær som dras løs fra beholderen, papir som knurves, papir som kastes i kurven og papir som havner på gulvet.

Den varme ringen... Har observert banking på døren. Kjent hender som trykker på dørhåndtaket. Sett føtter stampe mot hverandre, tap-tap-tap. Holde seg, holde seg, holde seg. Mer bankning på døren. Mer knip. Mer banning. Tomt for papir. Nedverdigelsen ved å måtte be noen skaffe deg noe papir. Latter. Døren som går kjapt opp og igjen.

Den varme ringen... Vet om køen ute i gangen. Kjenner draget i luften som kommer når døren til gangen åpnes. Og som blir klamt igjen i det den lukkes. Et friminutt. Et lite rom, et lite avlukke.

Den varme ringen... Hvem var her før deg?
----------------------------------------------
Mental Goalie:
The part of your brain that keeps you from saying out loud the evil / stupid thoughts that are sometimes your first response to questions or situations...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar